Ajankohtaista

    Biomassaa kestää käyttää

    9.12.2016

    Komission julkaisemassa energian talvipaketissa säädetään mm. biomassan kestävyyskriteereistä ja biopolttoaineiden kohtelusta.

    Elinkeinoministeri Olli Rehn kirjoittaa Euroopan komission energian talvipaketista, jossa säädetään mm. biomassan kestävyyskriteereistä ja biopolttoaineiden kohtelusta. Paketin myötä Euroopan energiaunionin visiot muuttuvat konkreettiseksi lainsäädännöksi.

Lisää

Kuukauden kysymys

Kysymme kuukausittain ajankohtaisista EU-asioista päättäjiltä ja asiantuntijoilta. Tällä kertaa kysyimme professori Tapio RaunioltaMiten Britannian Brexit-neuvottelut vaikuttavat EU:n päätöksentekoon lähivuosina?

Perustietoa EU:sta

Interaktiivinen kartta

Etsitkö tietoa EU-maista, euromaista tai vaikkapa siitä miten Euroopan unioni toimii? Tästä osiosta löydät EU-perustietoa.

Opettajille ja opiskelijoille

Etsitkö tiivistettyä EU-tietoa?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esityksistä on hyötyä muillekin kuin opettajille. Kokeilethan myös Eurooppatiedotuksen EU-kuvavisaa!

Kysy EU:sta!

Eurooppatiedotus. Kuva: Vexi Savijoki

kirjekuorieurooppatiedotus@formin.fi
Vastaamme ja tarvittaessa ohjaamme oikealle tiedonlähteelle kolmen arkipäivän kuluessa. Pakolliset tiedot on merkitty *:llä.


1) Viesti *


2) Sähköpostiosoite *Uusin julkaisu

Arktinen kattaus

Arktinen kattaus

Arktinen kattaus on julkaisu, jossa kuvataan Suomea arktisena maana ja tavataan arktisen arjen tekijöitä. Lukija pääsee mukaan niin matkailukeskukseen, tutkimusasemalle, sahalle kuin kokoussaleihin. Arktinen kattaus ilmestyy suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja pohjoissaameksi.

Kaikki julkaisut

Tapahtumat

Tapahtuma

Tulevia Eurooppatiedotuksen ja eri kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedotustuella toteutettavia tilaisuuksia

27.-28.1. 2017 Helsinki: Eurooppatiedotus Educa-messuilla

Kaikki tapahtumat

Ulkoministeriön verkkosivut  EU-edustuston verkkosivu