Ajankohtaista

    Entistä ehompi EMU?

    13.10.2015

    Eurosymboli ja EKP:n entinen pääkonttori

    Talous- ja rahaliiton eli tutummin EMUn kehittäminen on ollut EU:n asialistalla kestohitti viime vuosina. Eurokriisin seurauksena yhteisiä sääntöjä on jouduttu arvioimaan ja muuttamaankin säännöllisin väliajoin. Kriisi on osoittanut miten riippuvaisia euromaat ovat toisistaan ja miten suuri vaikutus yksittäisenkin maan toimilla voi olla muihin.

Lisää

Kuukauden kysymys

Kysymme kuukausittain ajankohtaisista EU-asioista päättäjiltä ja asiantuntijoilta. Tällä kertaa kysyimme rajavartiolaitoksen yksikön päälliköltä Vesa Blomqvistilta:

Perustietoa EU:sta

Interaktiivinen kartta

Etsitkö tietoa EU-maista, euromaista tai vaikkapa siitä miten Euroopan unioni toimii? Tästä osiosta löydät EU-perustietoa.

Opettajille ja opiskelijoille

Etsitkö tiivistettyä EU-tietoa?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esityksistä on hyötyä muillekin kuin opettajille. Kokeilethan myös Eurooppatiedotuksen EU-kuvavisaa!

Kysy EU:sta!

Eurooppatiedotus. Kuva: Vexi Savijoki

kirjekuorieurooppatiedotus@formin.fi
Vastaamme ja tarvittaessa ohjaamme oikealle tiedonlähteelle kolmen arkipäivän kuluessa.Pakolliset tiedot on merkitty *:llä.


1) Viesti *


2) Sähköpostiosoite *Uusin julkaisu

Euroopan kartta 2015

Eurooppa 2015 -kartta

Eurooppatiedotuksen vuoden 2015 kartasta löydät EU-jäsenvaltiot liittymisvuosineen, EU-hakijamaat sekä euro- ja Schengen -maat. Myös EU:n merentakaiset alueet on merkitty.

Kaikki julkaisut

Tapahtumat

Tapahtuma

Tulevia Eurooppatiedotuksen ja eri kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedotustuella toteutettavia tilaisuuksia

29.-30.1. Helsinki: Educa-messut

Kaikki tapahtumat

Ulkoministeriön verkkosivut  EU-edustuston verkkosivu