Kuva:
Uutinen 15.8.2017

Suomi ja EU:n tulevaisuus -kiertue starttaa Turusta

Keskustelu EU:n tulevaisuudesta ja Suomen linjasta on jälleen ajankohtainen. EU:n yhtenäisyys, brexit, muuttoliike, turvallisuushaasteet ja euron tulevaisuus askarruttavat monia niin meillä kuin muualla Euroopassa.

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus järjestää tulevan syksyn ja kevään aikana yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa  EU:n tulevaisuuskeskusteluun liittyvän yleisötilaisuuksien sarjan.

Ensimmäinen keskustelutilaisuus on Turun kaupunginkirjaston Studiossa (Linnankatu 2) maanantaina 28. elokuuta klo 18.30-20.00. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Europe Direct Varsinais-Suomen kanssa. Turun jälkeen seuraavani vuorossa ovat Lahti (9.10.) ja Mikkeli (6.11.).

Turun tilaisuudessa avauspuheenvuoron esittää aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio Varsinais-Suomen liitosta.  Tilaisuudessa alustavat talouspoliittinen neuvonantaja Vesa-Pekka Poutanen Euroopan komission Suomen-edustustosta, tutkija Tuomas Iso-Markku Ulkopoliittisesta instituutista sekä kansanedustaja, suuren valiokunnan puheenjohtaja Anne-Mari Virolainen (kok.). Keskustelua johdattelee tiedottaja Juhana Tuomola Eurooppatiedotuksesta.

Toivomme kahvitarjoilun vuoksi ennakkoilmoittautumisia:

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Tiedottaja Juhana Tuomola, (Eurooppatiedotus) , puh. 0295 350 166

EU-tiedottaja Kirsi Stjernberg (Europe Direct Varsinais-Suomi),  puh. 040 5513120 (Turun tilaisuuden osalta)

Twitterissä: #EUtulevaisuus