Nyheter 13.5.2011

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Paavo Väyrynen föreläser på Jyväskylä universitet och Östra Finlands universitet om utvecklingspolitik

Pressmeddelande 145/2011
13.5.2011

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Paavo Väyrynen föreläser om Finlands utvecklingspolitik på Jyväskylä universitet och Östra Finlands universitet. Minister Väyrynen föreläser tisdagen den 17 maj på Jyväskylä universitet kl. 10-12 i Mattilanniemisalen MaA211 (Ahlmanninkatu 2). Onsdagen den 18 maj föreläser ministern på Östra Finlands universitets campus i Joensuu kl. 11-13 i föreläsningssal C2 (Yliopistonkatu 4) samt torsdagen den 19 maj på universitetets campus i Kuopio i föreläsningssalen Snellman L21 (Yliopistonranta 1 E).

Föreläsningarna är öppna för alla som är intresserade av ämnet och allmänheten har möjlighet att delta i diskussionen.

Evenemanget arrangeras av Europainformationen i Mellersta Finland och enheten för statslära vid fakulteten för samhällsvetenskaper och filosofi vid Jyväskylä universitet, Norra Savolax Europainformation samt Norra Karelens Europainformation.

Ytterligare information: ministerns pressattaché Katri Kulmuni, tfn 0400 739 824