Nyheter 31.10.2011

Europas framtid diskuteras i Tammerfors

Statsrådets kansli, Europainformationen vid utrikesministeriet och Tammerfors universitet arrangerar en diskussion om Europas framtid måndagen den 7 november 2011 i Tammerfors universitets festsal kl. 11.00–12.30. Diskussionen ingår i den serie med seminarier som arrangeras på olika håll i landet, och som inleddes i Helsingfors i början av september.

Statsminister Jyrki Katainen håller ett anförande vid diskussionen. Även Tysklands finansminister Wolfgang Schäuble och finansminister Jutta Urpilainen håller egna anföranden. Moderator är nyhetschef Matti Posio från Aamulehti. Diskussionen förs på engelska.

Diskussionen kan följas genom direkt videosändning och genom videoupptagning på adressen http://www.uta.fi/media/public/live/live.html.