Nyheter 24.1.2013

Utrikesministeriet deltar i Educa-mässan

Educa_yleiskuva_475_kuva_messut_educa_markku_ojala

Educa-mässan ordnas i Helsingfors Mässcentrum fredagen den 25 och lördagen den 26 januari 2013. Mässan är riksomfattande och den största inom utbildningssektorn. Utrikesministeriet representeras av Europainformationen och enheten för utvecklingskommunikation, avdelning 3h31.

Europainformationen presenterar sin verksamhet för utbildningssektorn. Du kan komma, diskutera och hämta våra senaste avgiftsfria publikationer t.ex. år 2013 versionen av Europas karta. Samarbetet med skolor och lärare är ett av våra tyngdpunktsområden.

Enheten för utvecklingskommunikation erbjuder mänskor möjligheten att bekanta sig med nätsidan Kolmas ulottuvuus / Den tredje dimensionen. Sidan erbjuder avgiftsfria dokumentärer från mindre kända länder och teman samtidigt som det är en möjlighet att dyka in i den vardag som majoriteten av världens befolkning i u-länderna lever i. Vi erbjuder även avgiftsfritt material för lärare i utvecklingsfostran.

Varmt välkommen till vår avdelning och bekanta er med vårt utbud!

Educa-mässan

Global.fi