Nyheter 19.6.2014

Delta och dela dina EU-upplevelser med oss!

EU elämässäni

I höst är det 20 år sedan Finlands EU-folkomröstning. Till äran av detta utmanar vi dig att delta i den nya EU i mitt liv-tävlingen, som har som målsättning att synliggöra i vilka alla ärenden och stunder vi möter EU i vår vardag. Skicka oss bild, text, ljud eller video om hur EU syns i ditt liv. – Delta och dela dina bästa stunder, vardagliga utmaningar eller värsta kamper med EU-byråkratin med oss. Utmana även dina kompisar att göra det samma!

Delta på nätet

Du kan delta i tävlingen genom att skicka innehåll gällande hur EU syns i din vardag. Via kampanjsidan www.euelamassani.fi kan du skicka oss bild, text, ljud eller video. Du når även sidan via vår Facebooksida. Deltagande via Instagram har gjorts speciellt enkelt; du bara taggar dina bilder med markeringen #EUelämässäni – och är med i tävlingen!

Den mest gillade vinner!

Du kan skicka oss tävlingsalster ända till slutet av september. Fram till den 30 september har du även möjlighet att rösta genom att gilla innehåll som skickats till kampanjen på kampanjens nätsida. Vi belönar innehållet som gillats mest med en Ipad Mini pekdator. De som kommer tvåa och trea får en vattentät MP3-spelare. Utöver dessa delar vi ut Europainformationens egna överraskningspriser. Priserna delas ut på årsdagen för folkomröstningen, den 16 oktober.

 - Delta och dela dina bästa stunder, vardagliga utmaningar eller värsta kamper med EU-byråkratin med oss. Utmana även dina kompisar att göra det samma. Låt oss samla in vardagliga EU-upplevelser tillsammans!

Animationen EU i mitt liv – klicka och kolla!