Nyheter 15.7.2014

Tule tapaamaan ministereitämme tällä viikolla Porin SuomiAreenaan!

UM-ministerit

I utrikesministeriets program på Finlandsarenan den här veckan deltar alla tre ministrar från utrikesministeriet: utrikesminister Erkki Tuomioja, Europa- och utrikeshandelsminister Lenita Toivakka och biståndsminister Pekka Haavisto.

Biståndsminister Pekka Haavisto talar på Björneborgs teater onsdagen den 16.7 klockan 13.00–13.25. Temat är Konflikternas värld – är fred en utopi?

Ministrarna diskuterar utmaningarna för Finlands utrikespolitik på Björneborgs teater på onsdagen. Tillställningen börjar klockan 15.00.

Vid utrikesministeriets tält på Medborgartorget händer även mycket. På onsdag klockan 14.15 – 14.45 är Europa- och utrikeshandelsminister Lenita Toivakka vid vårt tält för att diskutera och svara på frågor. Utrikesminister Erkki Tuomioja igen träffas vid tältet på torsdagsmorgonen klockan 10.00 – 10.30. Kaffeservering vid båda tillfällena.

Utrikesminister Erkki Tuomioja talar på Medborgartorgets Torgscen torsdag klockan 10.30 – 10.45 om redogörelsen om mänskliga rättigheter som ges ut i höst under rubriken: Bättre mänskliga rättigheter, en bättre morgondag?

Välkommen till Finlandsarenan för att träffa ministrarna!

#UMPori

#suomiareena

UM:s program under Finlandsarenan finns i sin helhet här